Interieuradvies

InterieuradviesAls binnenhuisadviseur is Blaauw Woonidee ook gespecialiseerd in zaken die om meer maatwerk, advies en kleuradvies vragen dan alleen een tafel, stoel of bank. Omdat vloeren, vloerbedekking, gordijnen en zonwering nu eenmaal de basis vormen van uw interieur. En omdat geen huis of woonsituatie hetzelfde is. Wij vinden dat uw huis een beetje extra aandacht meer dan waard is.

 

Stap 1. Orienteren. Samen met u gaan wij op zoek naar uw woonstijl en woonwensen.
Elke woning is weer anders. En ieders leven, woonwensen en persoonlijke smaak óók. Daarom komen wij het liefst eerst bij u thuis. Om samen met u de mogelijkheden en uitgangspunten te bespreken.

Stap 2. Inspireren. Als u uw stijl weet gaan wij u op verrassende ideëen brengen.
Door te spelen met de stalen, stoffen, schetsen en materialen die onze binnenhuisadviseur voor u aandraagt. Iemand met goede ideëen, die nog echt de tijd voor u neemt.

Stap 3. Adviseren. Een juiste uitstraling is belangrijk. Maar ook zeker producteigenschappen bepalen uw woonplezier.
Een juiste uitstraling is belangrijk. Maar ook gebruiksgemak en onderhoud bepalen uw woonplezier. Blaauw Woonidee helpt u met het maken van de juiste keuze.

 

Loop daarom gerust eens binnen en laat ons u inspireren en helpen. Vraag naar advies aan huis. Dan zorgen wij ervoor dat u jarenlang plezier beleeft aan uw keuze!