Aankoop Retourneren

Aankoop webshop


U kunt uw online bestelling bij www.blaauw-woonidee.nl binnen 14 dagen na ontvangst van het gekochte product retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Wij stellen de volgende eisen aan het retourneren van het door uw online gekochte product:

- Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
- Het product dient nog in de orginele productverpakking te zitten.
- De orginele kaartjes en labels dienen nog aan het product bevestigd te zijn.
- Producten die u zelf heeft samengesteld of maatwerkproducten die speciaal voor u gemaakt zijn mogen niet worden geretourneerd.
- Producten, zoals: kussens en dekbedden kunnen niet retour worden genomen uit hygiënisch oogpunt, tenzij de verpakking zichtbaar niet open is geweest en nog verzegeld is.


Producten die niet aan bovenstaande eisen voldoen, kunnen niet worden geretourneerd. Mocht u een product die niet aan de gestelde eisen voldoet toch retourneren, krijgt u uw geld niet terug en wordt uw bestelling weer naar u terug gezonden.

Verzending retour bestelling

product retournerenAlvorens u het product wilt retourneren, dient u contact op te nemen met de klantenservice. Deze is te bereiken onder telefoonnummer: 0516-461228. De kosten van het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening. U kunt via de volgende verzendmethoden uw bestelling naar ons terugsturen:

 

- Pakketpost

U kunt uw gekochte product onder vermelding van uw ordernummer en verkregen retourformulier terugsturen per pakketpost naar:

Blaauw Woonidee.nl
T.A.V. Afdeling retouren
Jelle van Damweg 19
8411XA Jubbega

- Winkel

 U kunt uw online bestelling ook terugbrengen bij ons in de winkel in Jubbega onder vermelding van uw ordernummer en retourformulier.

Terruggave aankoopbedrag

Terruggave aankoopbedragZodra uw retouraanvraag is verwerkt, krijgt u het aankoopbedrag van het product terug. De verzendkosten en eventuele kosten voor het inpakken van uw zending worden niet teruggestort. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen na ontvangst van de product(en)  in ons magzijn, teruggestort worden op het bij ons bekende bankrekeningnummer.