Augustus aanbiedingen

Het hele jaar door bent je bij Blaauw Woonidee aan het juiste adres voor de leukste acties en aanbiedingen. Samen met onze leveranciers bieden we je in de maand augustus graag wat voordeel om onze producten nog aantrekkelijker te maken. Alle reden dus om naar Blaauw Woonidee uw Binnenhuisadviseur te komen voor het beste advies en de beste prijzen.


NL Label PVC vloer Kemi en Dale All-in gelegd €49,-

In augustus kun je bij ons profiteren van de actie op onze NL Label PVC vloeren Kemi en Dale. Koop je in augustus NL Label PVC vloeren Kemi en Dale, dan worden ze all-in gelegd voor €49,- per m2. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.


Luxaflex® rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij Blaauw Woonidee! Koop deze maand rolgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! Luxaflex® rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Blaauw Woonidee.


Luxaflex® Twist® Shades 4e kado

Profiteer van extra voordeel op de prachtige Twist® Shades van Luxaflex® met deze actie. In deze maand krijg je, bij aankoop van 4 producten, het 4e product kado!


Parade tapijt 10% korting op de hele collectie

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, helpt de akoestiek in huis te verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Nu op Parade tapijt 15 procent korting.


10% korting op een vloerkleed op maat!

Met een vloerkleed op maat kies je voor de beste oplossing voor jouw interieur. Een vloerkleed op maat is niet alleen perfect dankzij de afmetingen, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Neem ook een kijkje bij de Desso collectie, waarbij heel veel verschillende randafwerkingen mogelijk zijn. Er zit dus altijd iets voor jouw smaak bij. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!


Luxaflex® Silhouette 4e kado

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: Luxaflex Silhouette zonwering past altijd. Koop je in augustus Luxaflex® Silhouette zonwering? Dan ontvang je van ons elk 4e product kado!

Actievoorwaarden

* Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.