November aanbiedingen

Het hele jaar door bent je bij Blaauw Woonidee aan het juiste adres voor de leukste acties en aanbiedingen. Samen met onze leveranciers bieden we je in de maand november graag wat voordeel om onze producten nog aantrekkelijker te maken. Alle reden dus om naar Blaauw Woonidee uw Binnenhuisadviseur te komen voor het beste advies en de beste prijzen.


Luxaflex rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij Blaauw Woonidee! Koop deze maand rolgordijnen van Luxaflex en krijg elk 4e product kad0! Luxaflex rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Blaauw Woonidee*.


NL Label Multishades en rolgordijnen 4e kado

In de maand november NL Label multishades en rolgordijnen 4e cadeau. Je ontvangt de korting op het product met de standaard bediening, op de meerprijs voor bijzondere bedieningsvormen geldt geen korting.


Luxaflex Powerview Hub kit kado

In de maand november ontvang je bij aankoop van drie Powerview aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. €229,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. €71,- gratis*.

Actievoorwaarden

* Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.